Megtalálni a jót magadban a személyes fejlődésen keresztül sikerülni fog

Megtalálni a jót magadban a személyes fejlődésen keresztül sikerülni fog

 

Az első lépés a személyiségfejlődési probléma megoldásához az, hogy beismerjük, hogy van egy problémánk. A következőkben néhány személyiségfejlesztési tipp következik, amelyeket egyedül is megvalósíthatsz a gyakorlatban.

A személyes fejlődés nagyon fontos dolog, amire törekedni kell. Próbálj meg egy célt kitűzni magad elé. Egy jó példa lehet, hogy elkezdj pénzt megtakarítani. Ez azért fontos, mert így megtanulhatod fejleszteni az impulzuskontrollt. Kezdd azzal, hogy akkor kezdesz el spórolni, amikor általában olyan dolgokra költenél, amire nincs szükséged. Például minden alkalommal, amikor vennél valamit az automatából, tedd azt a bankszámlára. A jó költési szokások kialakításával nagyszerű személyes szokásokat fogsz kialakítani.

Készíts egy személyiségfejlesztési tervet, hogy a legtöbbet hozhasd ki az idődből és energiádból, amit csak tudsz. A személyes fejlődés megkísérlése a céljaidat és tevékenységeidet tartalmazó részletes terv nélkül szinte mindig garantálja a siker elmaradását, mert strukturált terv nélkül nehéz néhány fejlesztési területre összpontosítani.

Beszélj hangosan és világosan magadhoz az autódban. Vezetés közben gyakorold a nehezen kimondható szavak vagy annak az idegen nyelvnek a kiejtését, amelyet mindig is meg akartál tanulni. Valószínűleg nem leszel annyira megfélemlítve a szavak kiejtésében, mert senki sem fog figyelni! A gyakorlás teszi a mestert!

Legyél tudatában annak, hogy mi hozza ki belőled a legrosszabbat, és változtass rajta. Talán csak akkor dohányzol, amikor szünetet tartasz a munkahelyeden. Talán a szomszédod mindig arra ösztönöz, hogy reggelente először a kerítésen keresztül pletykákat osztogatva halogasd a dolgokat. A szüneteket vagy a szomszédot persze nem tudod kiküszöbölni, de megváltoztathatod, hogyan reagálsz mindegyikre.

Lássuk be, a világ körülöttünk napról napra gyorsabban és gyorsabban halad. Választhatsz, hogy vagy belekeveredsz a futamba, vagy dönthetsz úgy, hogy a saját céljaidnak és vágyaidnak megfelelő ütemben haladsz. Ez meglehetősen nehéz dolog lehet, de kezdd azzal, hogy kitalálod, hogyan veheted át az irányítást.

Bízd magad egy barátodra. Bízz meg valakit, akiben megbízol a céljaidban, és fordulj hozzá, ha megnyugtató dicséretet szeretnél kapni az előrehaladásodért. Egy igaz barát udvariasan emlékeztethet arra is, hogy egy kicsit keményebben kell dolgoznod. Az elszámoltathatóság képes arra, hogy szorgalmasabban dolgozzunk céljaink eléréséért.

Tanuld meg, hogyan legyél proaktív a reaktív helyett. A világ nagy vezetői látják az előttük álló kihívást, és már jóval azelőtt felkészülnek arra, hogy megfeleljenek neki, vagy akár legyőzzék. A legtöbb ember nem így él. A legtöbben reagálnak a felmerülő problémákra, és aztán annyira beletemetkeznek a közvetlen szükségletekbe, hogy nem tudnak a jövőre koncentrálni. Tanulj meg proaktívnak lenni, és felszabadul az időd a személyes fejlődésre.

Győződj meg róla, hogy éjjelente eleget alszol. Egy átlagos felnőttnek általában legalább nyolc óra alvásra van szüksége. Ha nehezen alszol el és nehezen tudsz elaludni, próbálj ki olyan tevékenységeket, amelyek kifárasztanak, mint például a testmozgás. A rutin megváltoztatásával jobb alvási szokásokat alakíthatsz ki.

A szociális készségeid javítása segít a személyes fejlődésedben. Ha erős, szilárd és megbízható kapcsolataid vannak, több támogatáshoz juthatsz hozzá. A barátaid segíteni fognak abban, hogy többet fedezz fel önmagadról egy olyan perspektívából, amivel te csak nem rendelkezel.

Határozd meg, mi akadályoz meg abban, hogy olyan életed legyen, amilyet szeretnél. Ez lehet a pénzügyeid, a kapcsolataid, vagy bármilyen más dolog az életedben. Amint rájöttél, mi akadályoz meg abban, hogy azt a nagyszerű életet élhesd, elkezdhetsz dolgozni a változtatáson, hogy továbbléphess.

Próbáld ki a tippeket, és figyeld meg, hogy változnak-e a gondolataid és az érzéseid. Ne legyél olyan szigorú magaddal szemben.

amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites

 

1. amazing sites

2. amazing sites

3. amazing sites

4. amazing sites

5. amazing sites

6. amazing sites

7. amazing sites

amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites