Otthon-javítás alapjai bárki számára, hogy megkapja álmai otthonát.

Otthon-javítás alapjai bárki számára, hogy megkapja álmai otthonát.

 

Mielőtt belekezdene, nézzen utána az otthoni barkácsolási projekt lépéseinek. Ez a cikk számos olyan stratégiát mutat be, amelyet alkalmazhat. Ezek a tanácsok mind a kezdőknek, mind a szakértőknek segítséget nyújtanak.

Ha szeretné javítani otthona értékét, a fürdőszoba átalakítása nagyszerű lépés lehet. Az egyszerű fürdőszobai átalakítási lépések közé tartozhat a festés, a berendezési tárgyak cseréje és az új csempék felszerelése. A bonyolultabb erőfeszítések közé tartozhat a kádak, a WC-k és a mosdók cseréje. Bármelyik utat is választja, biztos, hogy a fürdőszoba frissítésével megnő az otthon értéke.

Amikor otthoni javításról van szó, legyen terve a tervezett javítás kezdetétől a befejezéséig. Ez biztosítja, hogy a költségvetésen belül maradjon, és hogy a tervezett projektet érzelmi tényezők nélkül fejezze be. Egy potenciális vevő és a pénztárcája számára is nyilvánvaló lehet, ha egy lakásfelújítási projektet menet közben találnak ki.

Ha valaki mással dolgozik együtt egy lakásfelújítási projekten, győződjön meg róla, hogy világos kommunikációs vonalakkal rendelkezik. Fontos, hogy mindenki olyan szerepet kapjon, amely megfelel az erősségeinek. Az is fontos, hogy a csapat minden tagja megértse, milyen szerepe lesz a projektben. Az egyértelmű kommunikáció biztosítja, hogy a projekt időben befejeződjön.

Ha kevés a készpénze, de át kell alakítania a konyhaszekrényeit, akkor nagyszerű módja a pénzmegtakarításnak, ha teljesen elhagyja a szekrényeket. Állítson fel néhány szép polcot a falon tárolóedényekkel, és használjon kosarakat a nagyobb élelmiszerek tárolására, amelyekre szüksége lehet. Ez egy igazán csinos megjelenést eredményez, amely nagyszerűen néz ki a régi koloniális otthonokban.

Vigye ki a szemetet legalább naponta egyszer. Ne hagyja, hogy a szemét a konyhában halmozódjon fel, mert ez vonzza a legyeket és a hangyákat, valamint a penészt. Győződjön meg róla, hogy nem hagyja, hogy a szemét elfoglalja a konyhát, és szánjon rá naponta három percet, amikor kidobja.

Tartson meg minden kis befőttesüveget (például a bébiételes üvegeket), amit a helyisége rendezéséhez használhat. Az üvegek fedeleit becsavarozhatja vagy szuperragasztóval beragaszthatja egy fali polc alá. Tegyen ezekbe az üvegekbe apróságokat, például csavarokat, szögeket és ékszerkészítéshez való darabokat. Ezután egyszerűen csavarja be az üvegeket új otthonukba. Ez egy jó módja annak, hogy kihasználja a fali polcát, és újrahasznosítja az üvegeket, amelyeket egyébként nem használna.

Ha sok zsinór lóg ki a szórakoztató állványaiból, akkor tudja, milyen fájdalmas és csúnya látványt jelenthetnek a zsinórok. Könnyen eltakaríthatja a rendetlenséget tépőzáras szalaggal, amely széles körben elérhető, a legtöbb üzletben körülbelül 5 dollárért. Tekerje fel a zsinór nem használt részeit, és tartsa össze őket a tépőzáras szalaggal a tiszta és rendezett megjelenés érdekében.

Legyen figyelmes, hogy milyen terméket választ, hogy segítsen megtisztítani egy csúnya dugulást. Némelyikük nagyon durva. A legjobb, ha nem használ olyan lefolyótisztítót, amelyik kristályos, mert ezek köztudottan ragaszkodnak a csövekhez, és hosszú távú károkat okozhatnak. Győződjön meg arról is, hogy a használt termékek alkalmasak-e a szeptikus tartályra, ha van ilyen.

Amint arra már korábban rámutattunk, elengedhetetlen, hogy pontosan megértse, mivel jár a projektje. Az elolvasott cikk segíthet Önnek, akár keveset, akár sokat tudott a házfelújítási projektekkel kapcsolatban. Tartsa szem előtt ezeket a javaslatokat, amikor a következő projektjéhez készül.

 

1.  https://bit.ly/3CVDRLs

2.  https://bit.ly/3IEFb6N

3.  https://bit.ly/3IrjnLH

4.  https://bit.ly/3N0g5lY

5.  https://bit.ly/37G3Mep