Mindent, amit tudnia kell a következő elektromos autó vásárlása előtt

Mindent, amit tudnia kell a következő elektromos autó vásárlása előtt

 

Az elektromos autó vásárlásnak olyannak kell lennie, amely izgat, de nem teszi ki a stresszt. Noha ez igaz, az egész élmény kissé stresszes lehet, nem kell, hogy legyen. A következő cikk tippeket tartalmaz, amelyek felhasználhatók, amikor vásárolnak a következő új elektromos autójára.

Soha ne vásároljon elektromos autót az első vásárláskor a bemutatóterembe. Minden elektromos autó kereskedő megkísérel arra, hogy egy új kulccsal a kezében járjon el. Noha ez csábító lehet, vegye figyelembe, hogy ez nagy vásárlás. Szánjon rá időt vásárlásra, és győződjön meg arról, hogy az Ön által kínált üzlet valóban a legjobb az Ön számára.

Ismerje meg korlátait. Mielőtt elkezdené vásárolni a következő elektromos autóra vagy teherautóra, eldöntse, mennyit engedheti meg magának fizetni, és ragaszkodjon hozzá. Ne felejtsd el felhívni a figyelmet a számításokra. Várható, hogy körülbelül 20 százalékot fizet előlegként is, tehát készülj fel.

Ne hibáztassa úgy, hogy csak a havi fizetési összegre koncentrál, amikor elektromos autó vásárol. Ez okozhat drágább elektromos autó vásárlását, mint amennyit valójában engedhet meg magának. Összpontosítania kell magának a járműnek a teljes költségére, és arra, hogy ez jó üzlet-e.

Ha használt elektromos autó piacon van, akkor a gázmérő és a fékpedálok nagyszerű módja annak megmondására, hogy a sebességmérő helyes-e. Ha valaki azt mondja, hogy az elektromos autónak 30.000 mérföld van rajta, és a fék- és a gázpedál kopott, ez jó jelzés, hogy a kilométer-számláló hátra fordult.

Vegyünk egy hosszabb tesztvezetést. Ne csak magával vigye magával a környéken való gyors pörgetést. Ehelyett hívjon fel mindenkit, aki rendszeresen lovagol az elektromos autóban, hogy megossza véleményét. Kérjen forgalmazótól egy teljes délutáni tesztvezetést, hogy lehetősége van arra, hogy az autópályán elviselje az olyan dolgokat, mint például a kikapcsolódás és a vak pontok, és töltsön el egy kis időt a belső kényelme valóban érezve.

Kerülje el a figyelmet, amikor elektromos autóparkon vásárol. Annyi jármű áll rendelkezésre, hogy minden kutatása és tervezésekor könnyű kilépni az ablakon. Ne felejtse el, hogy egyértelmű képet kell adnia a kívánt járműről, mielőtt elindul a tételre, és ne engedje, hogy az eladó irányítson téged a céljától.

Noha ma érdemes vásárolni egy elektromos autót, a tétel felvásárlása azt jelentheti, hogy nincsenek a kívánt tulajdonságokkal rendelkező elektromos autó. Bármikor felkérheti őket, hogy hívjanak kapcsolt márkakereskedéseket, hogy kiderítsék, vannak-e elektromos autójuk a telekön, de nem hangzik kétségbeesetten, vagy emelik az árat.

Tegye élvezetessé az elektromos autó vásárlást. Bár a választás nem mindig könnyű az Ön számára, megtehetsz néhány dolgot a lehető legtöbb stressz kiküszöbölésére. Használja az itt megosztott hasznos tippeket, és egyáltalán nem tud elindulni új elektromos autójába.