A legjobb tanács az autó vásárlásához

A legjobb tanács az autó vásárlásához

 

Az autóvásárlás szórakoztató lehet. Nem hiszel nekem? Ez a cikk tartalmazza az összes tippet és trükköt, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy új autóvásárlást élvezetes utazásgá változtasson. Olvassa tovább, hogy felfedezze számos egyszerű stratégiát, amelyek segítenek megtalálni egy autót, amelyet megengedhet magának, szeretni vezetni, és nincs gondja a vásárlásról sem.

Mindig vigyen magához szerelőt, amikor új járművet vásárol. Az autókereskedők hírhedtek a citrom eladásáról, és nem akarja, hogy a következő áldozata legyen. Ha nem sikerül rászerezni egy szerelőt, hogy veled nézze meg az autókat, legalább győződjön meg arról, hogy vásárlás előtt nézd meg a végső választást.

Világosan megértsék, mit fog fizetni a frissítés. A divatos sztereó, a bőr ülések és a DVD-lejátszó megvásárlása vonzó lehet, ám ezek az opciók jelentős összeget adhatnak az autó árához. Szánjon egy kis időt arra, hogy gondolkodjon azon, hogy mennyire szüksége van a frissítésre, és csak azokat vásárolja meg, amelyeket legjobban használ.

Vásároljon körül, mielőtt még kereskedésbe megy. Ha időt tölt a helyi kereskedő webhelyein, megismerheti a kínált ösztönzőket. Ha tudja, hogy mit kínál egy márkakereskedés, akkor tárgyalási pontként is felhasználhatja, és lehetséges, hogy jobb üzletet kap.

Legyen agresszív és magabiztos. Elkerülhetetlenül a jármű áráról folytatott tárgyalásokat fog végezni, ezért ne félj egy kicsit tolni. Legyen kész arra, hogy elmenjen a márkakereskedéstől, ha nem halad előre. Hagyja egyedül egy-két napra az ajánlatot, majd forduljon újra az eladóhoz. Ha tudják, hogy hajlandó elmenni, akkor valószínűbb, hogy elfogadják az Ön ajánlatát, vagy ésszerűbb árral ellensúlyos ajánlatot tesznek.

Régebbi gépjármű megfordítása előtt vizsgálja meg a beáramló árakat. Ha azt tervezi, hogy a jelenlegi járművel kereskedik, hogy az új jármű vételára irányába mozduljon el, élesítse a megfelelő értéket idő előtt. Ellenőrizze az árakat online vagy használja a Kelley kék könyvet. Csak ellenőrizze, hogy ellenőrzi-e a nagykereskedelmi árat, nem pedig a kiskereskedelmi árat.

Soha ne vásároljon autót azon a napon, amikor megtalálja. A hüvelykujjszabály az alvás a döntésen. Így van ideje átgondolni az autó előnyeit és hátrányait, valamint azt, hogy mennyi az Ön számára az autó. Ne aggódjon, hogy az autót időközben eladják, mivel még sok más van odakinn.

Vásároljon autót egy hónap végén. A legtöbb eladónak van egy bizonyos kvóta, amelyet minden hónapban szeretnének elérni. Egyes eladók üzletet akarnak kötni, mert kétségbeesetten teljesítik havi céljaikat.

Mielőtt elkezdené a kereskedést, ismeri a beszerzési árat. Ez az összeg mind a költségvetésén, mind a jármű értékén alapul.

Bár a havi befizetések fontosak egy új autóvásárlás megfontolásakor, a márkakereskedés többször meghosszabbítja a hitel lejáratát, és megemeli a kamatlábat, hogy kisebb kifizetéseket kapjon. Ennek elkerülése érdekében ne folytasson tárgyalásokat a fizetési összegekről, amíg nem tárgyalja a jármű eladási árát.

Addig ne tudassa vele az eladóval, hogy kereskedelme folytatódik, amíg a cég határozott eladási árával nem rendelkezik. Egyes kereskedők felfújják az árat, ha úgy gondolják, hogy autóval kereskednek, így sokat tudnak ajánlani neked a kereskedelemhez, azaz ezt kiegyenlítik az általuk eladott autó által megadott új ár.

Ez az! Olyan egyszerű, mint a fenti tippek használata az autóvásárlási folyamat során. Mindaddig, amíg ezeket a tanácsokat szívébe veszi, a jövőben nem lehet problémája, amikor az autóvásárlási folyamatban navigál. Elúszik az új autójában, és rájön, milyen egyszerű volt.