Hozza ki a legtöbbet az iPhone készülékéből

Hozza ki a legtöbbet az iPhone készülékéből

 

Az iPhone egy fantasztikus módja annak, hogy csatlakozzon a 21. századhoz. Ez az elegáns, felhasználóbarát és nagy teljesítményű telefon több mint egy telefon: egy önálló kommunikációs központ. Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan használja ezt a készüléket, olvasson tovább. Ez a cikk olyan trükköket tartalmaz, amelyekkel még többet megtanulhat.

 

Ha az a szerencsétlenség éri, hogy vízbe ejti az iPhone-ját, rizzsel szárítsa ki. Először is szárítsa meg a telefont egy törölközővel. Anélkül, hogy bekapcsolná a telefont, tegye egy tál száraz fehér rizsbe legalább 8 órára. A rizs segít felszívni a nedvességet, és megakadályozhatja, hogy a telefon rövidre záródjon, amikor újra bekapcsolja.

 

Ha a telefont repülőgépes üzemmódba kapcsolja, amikor utazik, vagy olyan területen tartózkodik, ahol nem fogadhat hívásokat vagy SMS-eket, az segít megkímélni az akkumulátor élettartamát. A legközelebbi adótornyok megtalálása és a velük való kapcsolattartás rengeteg akkumulátort fogyaszt. Kapcsoljon repülőgépes üzemmódra telefonja beállításai között, és tartsa meg az akkumulátort arra az esetre, amikor valóban szüksége van rá.

 

A nedves iPhone szárításához használjon rizst. Szinte mindenki ejtett már telefont pocsolyába, mosogatóba vagy akár vécébe. Hajszárító használata helyett törölje át a telefont egy puha papírtörlővel, majd tegye egy rizzsel teli zacskóba. Ennek ki kell szárítania a telefont, általában néhány óra elteltével vagy másnap reggelig várva.

 

Az Edge-kapcsolat vagy a 3G GRPS-kapcsolat letiltásához nyomja meg a beállítás gombot. Ezután koppintson az Általános, a Hálózat és a Mobil adatátviteli hálózat lehetőségre. Amikor az APN felhasználónevet és jelszót kérő mezőhöz ér, írjon be néhány szót, amelyek megakadályozzák, hogy az iPhone megadja a szolgáltatóknak a megfelelő értékeket. Ezután indítsa újra a telefonját.

 

Ha az iPhone-ján keres az interneten, kattintson a középső alsó részen lévő továbbító nyílra, hogy az éppen aktuális oldal linkjét továbbítsa az e-mail címére. Ez nagyon hasznos lehet, ha fontos cikkeket keres az iPhone-on, és nincs elég hely az összes cikk tárolására.

 

Ezzel a tippel gyorsabban küldhet szöveges üzeneteket. Néha egy alternatív szót kap, mint ahogyan a javaslat törléséhez is ki lehet koppintani. Bár a javaslatok dobozában van egy "x" gomb az ablak bezárására, nem kell használnia.

 

Ha Ön üzletember, rendkívül előnyös lehet, ha van egy iPhone-ja a munkájához. Nemcsak telefonálni és SMS-t küldeni tud majd a kollégáinak bárhonnan, hanem e-maileket is küldhet, munkahelyi oldalakat látogathat, és fontos adatokhoz férhet hozzá bárhonnan és bármikor.

 

Tartalomkorlátozásokat próbál beállítani az iPhone-kon? Ezt megteheti bizonyos alkalmazások esetében, például az explicit zene vagy a YouTube-hozzáférés kikapcsolása esetén. Ezt az Általános menüpontra, majd a Korlátozásokra koppintva teheti meg. Adja meg a jelszavát, és a kiválasztott tartalom mostantól korlátozva lesz. Ez egy nagyszerű dolog, ha meg akarja védeni gyermekeit az iPhone-használat tekintetében.

 

Ha egy alkalmazásban dolgozik, és vissza szeretne térni egy korábban használt alkalmazáshoz, használja ki az alkalmazásváltó előnyeit. Az alkalmazásváltó a home gomb kétszeri megérintésével érhető el. Láthatja az összes nemrég megnyitott alkalmazást, és könnyen válthat egyikről a másikra.

 

Nagyon sok mindent megtanulhat az iPhone-ról Most, hogy már több trükköt is ismer, a telefonja segítségével olyan dolgokat is megtehet, amire talán nem is számított. Folytassa a felfedezést, és tanulja meg, hogyan használhatja a telefonját a lehető legjobban. Használja az itt található tippeket, hogy segítsenek az elindulásban.

ablakcsere utáni helyreállítás árak, ablak, erkély ajtó, tetőtéri ablak szigetelés, ablak gyorsan, ablakcsere budapest, műanyag ablak beépítése fa tokba, belső párkány, ablak budapest

 

1. ablakcsere utáni helyreállítás árak

2. ablak

3. erkély ajtó

4. tetőtéri ablak szigetelés

5. ablak gyorsan

6. ablakcsere budapest

7. műanyag ablak beépítése fa tokba

8. belső párkány

9. ablak budapest

 ablakcsere utáni helyreállítás árak, ablak, erkély ajtó, tetőtéri ablak szigetelés, ablak gyorsan, ablakcsere budapest, műanyag ablak beépítése fa tokba, belső párkány, ablak budapest